14 Haziran 2008 Cumartesi

Arkitekt porselen serisi

Arkitekt porselen serisi
VitrA Karo, özellikle alışveriş merkezleri, oteller, iş merkezleri gibi yoğun insan sirkülasyonunun yaşandığı mekanlarda kullanılan Arkitekt Porselen Serisi ile dünya çapında adından söz ettiren büyük projelerde yer almaya devam ediyor.

Son olarak Alman Kökenli dünya perakende devi Metro Group tarafından gerçekleştirilen Rusya Real Moskova
alışveriş merkezinde 25.000 m2 lik alan VitrA Arkitekt Porselen Serisi ile kaplandı . Metro Group, dünya çapında diğer projelerinin yanı sıra yıl sonuna kadar Rusya'da iki Real Mağazası daha açmayı hedefliyor.

Yine Rusya'da gerçekleştirilen Europark alışveriş merkezi projesinde VitrA ekibinin yoğun çalışmaları sonucunda waterje
t teknolojisi kullanılarak oluşturulan 9000m2 lik dekorlar kullanıldı.

Antalya Beldibi'nde yapımı tamamlanan dünyanın ikinci büyük SPA'sına sahip Uzakdoğu ve Batı mimarisinin muhteşem örneklerinden olan Sungate Port Royal-Kemer'de de VitrA Karo ürünlerinden estetik özellikleri ile büyük beğeni toplayan Ararat porselen serisi ile havuz karoları kullanıldı. Proje için özel olarak üret
ilen duvar seramikleri ile de banyo mekanlarının tesisin genel atmosferi bütünlük oluşturması sağlandı.

VitrA Karo'nun Avrupa Standartlarında profesyonel kullanıcılar için ürettiği, özellikle ticari alanlarında kullanılan ve geniş ürün çeşitliliğinin yanı sıra dayanıklılığı, yüksek teknolojik özellikleri, estetik görünümü ve ebatları ile farklı mekanlar için de döşeme ve bakım kolaylığı sağlayan Arkitekt Porselen Karoları tüm dünyada beğeni toplamaya devam ediyor.

VitrA Arkitekt Porselen Serisi, Dotti, Uni, Metalik, 2,5 x 2,5 ebatlarından 60 x 60 cm‘e kadar çeşitli ebatlarda 6 farklı renk alternatifinde üretilen Maksi Dot ve daha ufak granürlü Color Dot Serileri’nden oluşuyor.

Hiç yorum yok: