14 Haziran 2008 Cumartesi

Betoflex Akrilik Nedir?

Betoflex Akrilik Nedir?
Dekoratif, dayanıklı, uzun Ömürlü, ek yapması ve tamiri kolay, temizliği kolay, su ve yağ geçirmez, kaymaz, yazın güneşin tahrip edici ışınlarından, kışın donmalardan etkilenmez. Sonsuz tasarım ve desen seçeneği vardır.

Dayanıklıdır: Betoflex Akrilik sistemi modifiye edilmiş akrilik reçine ve özel olarak formüle edilmiş portlant çimentosunun bir karışımıdır. Bu sistem; çimentonun sertliğini, akriliğin dayanıklılığı ve bağlama gücü ile bir araya getirerek yüksek kaliteli ve uzun ömürlü zeminler yaratır. Yazın güneşin tahrip edici ışınlarından, kışın donmalardan etkilenmez.

Dekoratiftir: Betoflex Akrilik’in standart 27 rengi vardır. Bu renkler arzu edilen her kombinasyonda kullanıldığı gibi tercihe göre özel renklerde üretilebilmektedir. Yüzeysel renklendirme yerine, malzemelere pigmentler katılarak renklendirme yapıldığından yıllar sonra bile renklerde aşınmadan veya UV ışınlarından kaynaklanan solma olmaz, ilk günkü canlılığını korur. Standart renkler kullanıldığında yıllar sonra bile aynı renklerli elde etmek mümkündür. Seramik ve taşlarda olduğu gibi farklı senelerin ürünleri arasında renk ve desen farklılıkları oluşmaz. Tasarımlar hayallerle sınırlıdır. Standart şablonlar kullanılabildiği gibi şirket logoları da dahil her türlü uygulamayı yapmak mümkündür.

Temizdir: İleri teknoloji ile geliştirilmiş son kat cilası sayesinde leke tutmaz, kışın yollara dökülen tuz ve benzeri uygulamalardan zara görmez, su, yağ geçirmez, kolay temizlenir.

Güvenlidir: Islandığında kaymaz. İnsan sağlığına ve çevreye zararlı maddeler içermez.

Kullanılabileceği örnek yerler: Teraslar - Balkonlar, Garajlar, Havuz Kenarları, Yürüme Yolları, Bina Girişleri, İç ve Dış Mekanlar, Evler Ticari Yapılar...

Hiç yorum yok: