20 Haziran 2008 Cuma

Daha parlak aydınlatma

Daha parlak aydınlatma
Dekoratif aydınlatmanın her geçen gün önem kazandığı günümüzde özellikle işlevsel aydınlatma dediğimiz okuma, ders çalışma aydınlatmalarında ve dekoratif aydınlatmalarda yeni modern kompakt avizelerde daha parlak ışık ile aydınlanmanız için şimdi ‘"Clickline Frosted " ampulleri size sunuyoruz.

Clickline Frosted Buzlu camı ile gözü yormayan kamaştırmayan homojen ışık dağılımı ile aydınlatmanıza yüksek kaliteli çözüm sunar.

Halojen ışık etkisi ile birim alanda çok daha kompakt boyutta standart ampullere nazaran çok daha yüksek ışık miktarı elde edilir.

İster başucu lambanız ister salonda dekoratif avizeleriniz için clickline frosted G9 duyu ile şebeke gerilimine direk bağlanır. Sizi trafo ve voltaj ayarlayıcıların maliyetlerine katlanmaktan kurtarır.

Aydınlatmanızı Clickline Frosted ile güzelleştirebilir, dekor
asyonuza yeni bir atmosfer kazandırabilirsiniz.

Royal Philips Electronics hakkında
Royal Philips Electronics(NYSE:PHG, AEX:PHI), Hollanda dünyanın en büyük elektronik şirketlerinden birisidir ve 2004 yılında 30.3 milyar Euro’ya ulaşan satışlarıyla Avrupa’nın en büyüğüdür. Sağlık bakım, yaşam tarzı ve teknoloji alanlarındaki faaliyetleri ve 60'tan fazla ülkedeki 161.500 çalışanıyla medikal görüntüleme ve hasta izleme ekipmanları, renkli televizyon setleri, elektrikli tıraş makineleri, aydınlatma ve silikon sistem çözümlerinde pazar lideridir.

Hiç yorum yok: