17 Haziran 2008 Salı

Fakir'den ahşap yüzey temizleyiciler

Fakir'den ahşap yüzey temizleyiciler
“Saruhan Kimya ve Fakir güvencesi ile geliştirilen Fakir Parkett Ahşap Temizleyici ve Fakir Magic 2’si 1 Arada Ahşap ve Sert Yüzey Temizleyici, parke gibi ahşap yüzeylerde mükemmel sonuç veriyor.”

Saruhan Kimya ve Fakir güvencesi ile geliştirilen Fakir Parkett Ahşap Temizleyici ve Fakir Magic 2’si 1 Arada Ahşap ve Sert Yüzey Temizleyici, parke gibi ahşap yüzeylerde mükemmel sonuç veriyor.

Sabun bazlı bir ürün olan Fakir Parkett Ahşap Temizleyici, tüm ahşap yüzeylerin temizliği ve günlük bakımı için özel olarak geliştirilmiştir. Kirleri ahşap yüzeye zarar vermeden temizleyen bu yeni ürün, temizlenen yüzeylerde aynı
zamanda doğal bir parlaklık da sağlıyor.

Durulama ve kurulama gerektirmeyen Fakir Parkett Ahşap Temizleyici, yüzeylerde herhangi bir iz yapmıyor ve yapışkanlık bırakmıyor. Güçlü formülü ile yüzeylerde hem temizlik hem de bakımı birlikte yaparak yüzeyleri mükemmel bir biçimde koruyor. Özel parfümü sayesinde, kullanıldığı ortamda ço
k hoş bir koku bırakan Fakir Parkett Ahşap Temizleyici, parke zeminlerde, ahşap kapı pencere ve merdivenlerde, mutfak dolapları gibi tüm ahşap yüzeylerde güvenle kullanılıyor.

Saruhan Kimya tarafından geliştirilen bir diğer ürün olan Fakir Magic 2’si 1 Arada Ahşap ve Sert Yüzey temizleyici ise tüm ahşap yüzeylerde ve yıkanabilir tüm sert yüzeylerde kullanım kolaylığı sağlıyor. Fakir Magic, ahşap ve sert yüzeylerin pratik temizliği ve günlük bakımı için geliştirilmiştir.

Özel formülü ile yüzeyleri kısa zamanda mükemmel şekilde temizleyen Fakir Magic 2’si 1 Arada, temizlenen yüzeylerin doğal parlaklığını koruması sağlar ve ışıl ışıl bir görünüm kazandırır. Durulama ve kurulama gerektirmeyen ürün yüzeylerde lekelenmeye yol açmaz. Hoş kokusuyla evin havasını değiştiren Fakir Magic 2’si 1 Arada, fayans seramik ve mozaik gibi yıkanabilir sert yüzeylerin yanı sıra parke, ahşap ve pencere gibi tüm ahşap yüzeylerde kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok: