18 Haziran 2008 Çarşamba

Forbo'dan eksiksiz desenler...

Forbo'dan eksiksiz desenler...
Marmoleum ile dünya pazar lideri olan Forbo bir yüzyılı aşkın zamandan beri doğal zemin kaplama malzemeleri üretiyor. 60'tan fazla ülkede yapılan satışların toplamının uzunluğu ile her yıl dört kez kolaylıkla dünyanın çevresini sarabiliyor.

Forbo, linolyumda günümüzün en gelişmiş ve en eksiksiz koleksiyonu sunuyor. Marmoleum Global 2. Marmoleum çok geniş bir renk seçeneği, eksiksiz desenler, renk ve performans seçeneklerini hem karo hem rulo da tamamen doğal malzemelerden üretiyor.

Marmoleum Global 2 koleksiyonunda, Marmoleum Global 1 serilerinde büyük başarı sağlamış olan desen seçenekleri ve özel karakteristikleri, Piano adında yeni bir seri de eklenerek daha da vurgulandı ve zenginleştirildi.

Ekolojik açıdan bakıldığında Marmoleum tamamen doğal hamaddelerden üretildiği için tercih edilen bir zemin kaplama malzemesi. Beziryağı, reçine, kireçtaşı, talaş, renk pigmentleri ve jüt gibi biyolojik olarak tamamen parçalanabilen maddelerden üretiliyor.

Marmoleum’un yeni üst tabakası Topshield sayesinde uygulamadan sonra ilk cila işlemine gerek kalmıyor, kir ve lekelere karşı üstün bir direnç oluşuyor, bakım ve temizlik maliyeti düşüyor. Hatta gerektiğinde onarılabiliyor.

Marmoleum son derece sağlam, sigara ateşine karşı dirençli, yoğun trafiğin olduğu alanlara uygun, zamanla bozulmayan antistatik özellikli, tekerlekli ekipmanlara ve ağır yüklere dayanıklı.

Desen ve renk seçeneklerinin çokluğu ticari, kurumsal ve iç mekanlarda değişik ihtiyaçları çözmede yaratıcılığa büyük bir serbestlik sağlıyor. Renk ve desen açısından genişletilmiş 6 serisi (Vivace, Real, Dual, Fresco, Piano ve Walton) ve Vivace, Real ve Dual için üretilmiş çok renkli görünmez kaynak kordonu ile dünyadaki en geniş linolyum koleksiyonu.

Neden Marmoleum?
Doğal
Tamamen doğal hammaddelerden üretilir.İnsan sağlığına zararlı hiçbir madde içermez.

Benzersiz performansa sahip
  • Yeni Topshield yüzey.
  • Ekonomiklik.
  • Sürekli bakteriostatik özellik.
  • Onarılabilme özelliği.
  • Aşınmalara ve darbelere karşı yüksek direnç.


  • Çekici ve estetik
  • Zengin renk ve desen seçenekleri.
  • Vivace Real ve Dual serilerinde malzeme ile bütünleşen görünmeyen kaynak kordonu.
  • Dual serisinde karo üretim.


  • Özel koleksiyonlar
    Marmoleum Ohmex geliştirilmiş elektrik direnç özelliği zeminlerde elektirik iletkenliğini 1.106 ? kadar azaltıyor. Marmoleum Acoustic Corkment tabakasının üzerinde Marmoleum’un yerleştirilmesi ile iki tabaka olarak üretiliyor ve darbelere karşı 14 dB’ye varan ses yutma özelliğine sahip. Marmoleum Decibel dünyada 17 dB ses yutma özelliğine sahip tek linolyum ürün.

    Diğer linolyum koleksiyonları
    Artoleum parlak, göz alıcı renklere sahip olduğu gibi zarif rafine tonlar içeriyor. Marmoleum Colourful Greys desenlerinde renkler karıştırıldığında griye dönen kombinasyonlar barındırıyor. 6 mermer desen ve 6 masif renkten oluşan dengeli bir renk serisi yaratıyor.

    Corklinoleum doğal ve sıcak bir zemin kaplama malzemesi. Özellikle rahatlığın ses yutma ve şokları emme özelliğinin arandığı yerler için ideal.

    Bulletin Board kapı panelleri, dolap, mobilya gibi yüzeyler için fonksiyonel bir bitim sağlayan yüzey kaplama malzemesi. Furniture Linoleum ile Forbo iç mimar ve mobilya tasarımcılarına çağdaş ürünlerden dekoratif yüzeyler yaratma imkanı sunuyor.

    Hiç yorum yok: