14 Haziran 2008 Cumartesi

Geçmişten gelen bir dokunuş...

Harun Yüksel el yapımı Terracotto yer döşemeleriyle mekanlarınıza geçmişten bir dokunuş getiriyor. 60 yılın tecrübesini taşıyan usta ellerde şekillenen ve tamamen el emeği olan yer döşemeleri aynı zamanda yüksek ısıda pişmeleri nedeniyle yüksek dayanım özelliği gösteriyor. Antik ve sıcak bir ortam yaratan ve istenilen ebatlarda üretilen malzeme, dayanıklığı nedeni ile hem iç ve hem de dış mekanlarda kullanılabiliyor.

Harun Yüksel’in ürün yelpazesinde bulunan el yapımı Terracottolar, yıllar içinde güzelliğini muhafaza eden doğal cilası ile daha güzel bir görünüm sağlar. Sağlıklı ve dayanıklı oluşu göz önünde bulundurularak kullanılan Terracottolar, günümüz dekorasyonunda özellikle tercih edilen malzemeler arasındadır. Uzun ömürlü ve el yapımı olarak üretilen çok özel bir yer döşemesi olan cotto, vücuttaki negatif enerjiyi almasının yanı sıra romatizmal rahatsızlıklara karşı da tedavi edici bir etkiye sahiptir.

Mutfak, banyo, salon ve yatak odası iç mekan bölümlerinin yanında havuz kenarı, veranda, cafe, restaurant, konut bahçe ve terasları gibi dış mekan alanlarında rahatlıkla kullanılabilen
cotto, doğal pişmiş toprak yapısıyla döşendiği ortama doğallık ve nostaljik bir görünüm kazandırır.

Ayrıntılı bilgi için Harun Yüksel Toprak san.tic.a.ş.
Tel : 0216-574 08 06 www.harunyuksel.com.tr

Hiç yorum yok: