17 Haziran 2008 Salı

Hijyene dikkat edenlere...

Hijyene dikkat edenlere...
Tamamen doğal bir malzeme olan camdan ürettilen mozaikler, özellikle hijyenin ön plana çıktığı mutfak ve banyo gibi ıslak ve nemli ortamlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Hafele'nin 'İnsana ve doğaya saygı' ilkesinden yola çıkarak çevreye zarar vermeyen ve tamamen doğal bir malzeme olan camdan ürettiği mozaikler, özellikle hijyenin ön plana çıktığı mutfak ve banyo gibi ıslak ve nemli ortamlarda rahatlıkla kullanılabiliyor, geleneksel temizlik solüsyonları ve su yardımıyla kolayca temizlenebiliyor.

Farklı boyutlarda, kalınlıklarda ve dokularda işlenen cam mozaikler, doğal parlaklıkları ve değişik renk alternatifleriyle estetiği kaliteyle buluşturmayı hedefliyor. Yüksek ısıda, elle işlem gören cam mozaikler aynı zamanda ani ısı değişikliklerine, nem, don ve su gibi başlıca dış etkenlere karşı dayanıklı.

30,5 x 30,5 santimetre ölçülerinde elastik filelere 3 milimetrelik derz aralığı bırakılarak sabitlenen cam mozaikler bu özellikleri sayesinde uygulama kolaylığı sağlıyor. Cam mozaikler parlaklıkları, yarı s
aydam görüntüleri ile camın doğallığını cıvıl cıvıl renklerle buluşturuyor.

Kullanım alanı geniş
Cam mozaiklerin isteğe ve zevke göre çok çeşitli kullanım alanları da mevcut. Tüm iç ve dış mekan duvar yüzeyleri, mutfak dolap - tezgah arası veya davlumbaz arkası, banyo ve duş duvarlarının yanı sıra cam mozaikler her türlü havuz duvar kaplamaları, derin havuz zeminleri, sütun kaplamaları, banko ve benzeri mobilyalar, bahçe ve verandalar ile sanatsal panolar gibi mekanlarda da kullanım olanağı sağlıyor.

Hafele cam mozaikleri aynı zamanda iş merk
ezleri, alışveriş merkezleri, otel, restoran, banka, hastane ve spor merkezleri gibi mekanların tasarımlarına da kolayca uyun sağlayabiliyor.

Tel: 0216-528 59 00

Hiç yorum yok: