21 Haziran 2008 Cumartesi

Luxmate aydınlatma kontrol sistemi

Luxmate aydınlatma kontrol sistemi
Piyasada mevcut kontrol sistemleri içinde, dijital haberleşme altyapısına sahip tek marka olan Luxmate, ufak ölçekli mekanlardan, kompleks kontrol gerektiren binalara kadar birçok mekanda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Dijital haberleşme altyapısı, esneklik, bilgi doğruluğu ve hız gibi avantajların yanısıra sistemi kuran kişiye de kablolama konusunda çok büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Günışığına bağlı veya bağımsız aydınlatma ve perde kontrolü, ısı kontrolü, hareketli spot kontrolü, Luxmate modülleri ile kolayca gerçekleştirilebilmektedir. Açık yazılımı sayesinde diğer bina otomasyon sistemleri ile de haberleşebilen Luxmate Sistemi, tek bir seri arabirim ile AMX ve Crestron gibi sistemler tarafından da
kontrole imkan vermektedir.

Kullanımı son derece kolay kumanda ünitelerinin yanısıra, diğer kontrol sistemlerinin aksine piyasadan alınabilecek herhangi bir anahtarın da (veya hareket dedektörü) Luxmate Sisteminde kullanılabilmesi bir
başka avantaj olarak öne çıkmaktadır. Luxmate/Tridonic Sisteminin altyapısından türetilerek tasarlanan DALI sistemine ait dim edilebilir balastlar da Luxmate modülleri ile kullanılabilmektedir.

Luxmate’in 2002 yılı içerisinde standart ürünleri arasına kattığı LM-CP/MP Dokunmatik TFT Ekranlı Dokunmatik Kumanda Paneli, sembol dizaynlı etkileşimli menü ve kullanım ekranı ile kullanıcıları kompleks ayarlardan kurtarmakta ve birçok görevi sorunsuzca yerine getirmektedir.

Kaynak: lumina.com.tr

Hiç yorum yok: