20 Haziran 2008 Cuma

Okyanus maviliği evinizde

Okyanus maviliği evinizde
Türkiye distribütörlüğünü 2004 yılından bu yana Best Elektrik'in yaptığı BLV'nin akvaryumlar için ürettiği 'Metal Halide 10.000 K Ampülleri', bu yıldan itibaren daha yüksek renk sıcaklığında (70W, 150W, 250W, 400 W, 1000W) üretilmeye başlandı.
Artık, 14.000 K - 20.000 K yüksek renk sıcaklığındaki ampüllerin yarattığı özel ışık tayfı ile okyanusun derin maviliğini evinize taşımanız mümkün olacak.

BLV Halojen ampüller ve Metal Halide ampüller, insana en yakın ışıklar olarak biliniyor. Objeleri daha sıcak gösteren halojenler, onların albenisini de arttırıyor. Metal Halide ampüller ise, üzerinde uyguladığınız obje ve mekanların rengini doğadaki en natürel halleriyle görmenizi sağlıyor.

Gaz deşarjlı ve halojen ampulleriyle geniş seçenekler sunan BLV, "ekonomik, kaliteli ve uzun ömürlü" üçlemesiyle BLV DIN EN ISO 9001 sertifikasını almaya hak kazanmış dünyadaki ilk ampul üreticisi. Tüm aktivitelerinde doğal çevreye uyum sağlayan BLV, uzun ömürlü ampülleri ve ekolojik ambalajlarıyla tüketicinin dikkatini çekiyor.

Daha detaylı bilgi almak için: www.bestar.com.tr

Hiç yorum yok: