17 Haziran 2008 Salı

Tarkett PVC zemin kaplamaları...

Tarkett PVC zemin kaplamaları...
Yaşanılan mekanlarda, estetik bütünlük ve malzemenin fonksiyonelliğini çağdaş çözümlerle birleştirmek amacı ile 100 yılı aşkın süredir hizmet veren Tarkett, ürettiği ticari tip PVC esnek zemin kaplama malzemelerini, Aspen Zemin Market'in profesyonel hizmet anlayışıyla yapı sektörüne sunuyor.

Tarkett PVC Zemin Kaplamaları'nın başarıya ulaşmasının en önemli nedenini, mekandaki fonksiyonelliğin ön planda tutulması ve bu amaca yön
elik üretim yapılması oluşturuyor. Tarkett PVC Esnek Zemin kaplamaları sağlık, eğitim, ofis, mağaza gibi her alanda hayatı kolaylaştırıyor.

Ürün özellikleri
  • Çevre koşullarından gelecek zararlı etkilere ve aşınmaya karşılık dayanıklılık gösteriyor,
  • Son derece hijyenik olan ürün üzerinde bakteri barındırmıyor,
  • Zengin renk ve model seçeneği sunuyor,
  • Kolay ve hızlı bir şekilde uygulanabiliyor,
  • Pratik ve ekonomik temizlik olanağı sunuyor,
  • Çevre dostu olan ürün yeniden işlenebiliyor ve yeni zemin kaplamaları üretiminde tekrar kullanılabiliyor.



  • Yeni Homojen IQ serileri
    Günümüzde tüm dünyada olduğu gibi, Türkiye'de de pek çok birbirine benzeyen PVC zemin kaplaması bulunabiliyor. Bu alternetifler arasından seçim yaparken sadece görüntü kriterini değerlendirmek yanıltıcı olabiliyor.

    Estetik görünen bir malzemenin performansı ve teknik özellikleri yeterli olmayabiliyor. Bazılarının temizlik ve bakımı kolay olduğu halde, bazılarında bu konu sorun yaratabiliyor. Bazılarının çevresel zararlarına karşın, bazılarının güvenirliğinden şüphe duyulmayabiliyor.

    Aspen Zemin Market garantisiyle Türkiye'de hizmete sunulan Tarkett ise bir PVC zemin kaplamasında hem estetik, hem de benzersiz performansı içinde bulunduran bir marka olmakla beraber,
    yüksek kalite, düşük bakım maliyeti özelliklerini bir arada bulunduruyor.

    Tarkett'in IQ "İntelligent Quality" (akıllı kalite) Serisi; performansı, kaliteyi ve kusursuz tasarımı en ekonomik şekilde bir arada sunan ürünlerden oluşuyor.

    IQ ürünlerinin en önemli avantajı, temizlik ve bakım konusunda ortaya çıkıyor. Ürünlerin hammaddesinin, Tarkett'in özel PUR (Polyurethane Reinforced) teknolojisi ve üretim kalitesi ile bir araya gelmesiyle, kesinlikle cila gerektirmeyen; ömrü boyunca, sadece kuru fırçalama yöntemi ile bakımın fazlasıyla yeterli olduğu dünyada benzeri olmayan bir PVC zemin kaplaması sunuluyor.

    IQ Serisi'yle maliyet ve zamandan tasarruf etmenin yanısıra çevrenin korunmasına da katkıda bulunmak mümkün. Örneğin, bir hastanede her yıl yaklaşık 7.000 litre cila ve cila sökücü kullanıyor. Ayrıca, yılda ortalama 350.000 litre su, zemin temizliği için gerekiyor. IQ Serisi ürünleri, su sarfiyatını minimuma indirdiği gibi, cila ve cila sökücü maliyetini de ortadan kaldırıyor.

    Zemin maliyetinin yalnızca %8'ini döşemenin satın alım ve montaj maliyeti oluşturuyor. Bu veriye göre zeminin kullanım süresi boyunca, bakım ve temizlik masrafları maliyetin %92'sini kapsıyor. Bu nedenle, temizlik ve bakım maliyetinden yapılan tasarruf toplam maliyetlerde önemli bir düşüş sağlıyor. IQ Serisi temizlik ve bakım maliyetlerinde sağladığı tasarrufla PVC zemin kaplama malzemeleri sektöründe ekonomik çözümler sunuyor.

    Hiç yorum yok: