14 Haziran 2008 Cumartesi

Toprak seramikten yenilikler...

Toprak seramikten yenilikler...
Ürün ve renk çeşitlerini her geçen gün genişleten Toprak Seramik, 3 yeni seramik serisi ile zeminlerinize farklı bir renk katıyor. Seramik sektörünün lider kuruluşlarından Toprak Seramik, Murano, Opal, Luxe ve Sardinia serileri ile zeminlerinde ayrıcalık isteyenlerin vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

Işıltıların buluşma noktası: Murano Serisi
Bej, mavi ve grinin farklı tonlarıyla camsı parlak bir görüntüye sahip olan Murano Serisi, 6.5 x 25 cm ve 6.5 x 33.3 cm ebatları ve farklı üretim teknikleri kullanılarak mozaik görünümü elde edilen bordürleri ile beraber banyolarda özel bir tarz yaratıyor.

Hayallerin gerçeğe dönüştüğü seri: Opal Serisi
25x33.3 cm, 20x25 cm ve 33.3x 33.3 cm ebatlarında bej, moca, antrasit, gri ve krem renklerde üretilen yer ve duvar karolarından oluşan Opal serisi, sıradışı bir banyoya sahip olmak isteyenlerin ilk tercihi olmaya aday. Opal Serisi ayrıca, farklı yüzey yapısıyla banyolarında mozaik yapısını yaşamak isteyenler için moca, bej, antrasit ve fildişi renklerden oluşan bordür seçenekleri de sunmaktadır.

Renkler dünyasına yeni bir alternatif: Luxe Serisi
Toprak Seramik’in ürün kartelasına eklediği yeni ürünlerden biri olan Luxe Serisi, sıradışı ebatıyla karşımıza çıkıyor. 12.5x40 cm ebatında üretilen ve farklı döşeme seçenekleri de kullanılabilen Luxe Serisi’nin 5x33 ve 3x33 ebatlarında değişik alternatifli bordürleri de bulunmaktadır. Su yeşilinden pembeye, mocadan kreme mat ve parlak fonların bir arada bulunduğu bu seri ile banyolarınız ayrıcalık kazanıyor.

Doğa değerlerinin porselen karoya yansıması: Sardinia Serisi
Doğal traverten taş görünümüne sahip Sardinia Serisi, pürüzsüz yüzeyi ve moca, koyu bej, antrasit ve fildişi onlarıyla evlerinizin iç ve dış mekanlarına sıcak bir esinti getiriyor. 33x33 cm ve 45x45 cm ebatlarındaki sardinia serisi’nin üzerlerinde farklı desenler bulunan 11x11cm ebadında dekorları ve 11x 45 cm ebadında da bordürleri mevcuttur.

Hiç yorum yok: