11 Haziran 2008 Çarşamba

Vitra Porselen ile rahatı yakalayın

Vitra Porselen ile rahatı yakalayın
Kolay uygulama ve bakım, yüksek dayanıklılık… Eczacıbaşı Yapı Grubu bünyesinde bulunan ve başarısını tüm dünyaya kanıtlamış olan Vitra Karo, yüksek dayanıklılığa sahip, kullanım alanlarına göre farklılaştırılmış ve kullanıcılarına kolay uygulama avantajı sağlayan Porselen Karo Ailesi’ni tüketicilerinin beğenisine sunuyor.
Vitra Karo, tüm dünyada özellikle 90’lı yılların başlarında, avantajlı yapısı sayesinde, kullanımı yaygınlaşan porselen karoları, 1996 yılından bu yana Avrupa Standartları’nda üretiyor ve normların üstüne çıkan kalitesiyle tüm dünyada büyük beğeni topluyor. Vitra Karo’nun porselen üretimi, bugünkü üretiminin yüzde 30’unu oluşturuyor. Özel Efektli Porselen Tesisi’nin Ağustos 2003’te faaliyete geçiren Vitra Karo, bu tesiste 30x30 ve daha büyük ebatlarda porselen üretimine giderek artan bir kapasiteyle devam ediyor.
Vitra Porselen Karolar, kullanıcılarına ve ürün özelliklerine göre genel olarak iki grup altında toplanıyor. Grupların ilkini konut içi ve dışı kullanımlara göre nihai tüketicilere yönelik olarak üretilen Vitra Rezidans Porselen Karolar oluşturuyor. İkinci grupta ise daha çok
alışveriş merkezleri, hava alanları, fabrikalar, showroomlar gibi insan sirkülasyonunun yoğun, güvenliğin ve dayanıklılığın ön planda olduğu alanlar için ve profesyonel kullanıcılara yönelik olarak üretilen Vitra Arkitekt Porselenler bulunuyor.

Vitra Porselen Neden Tercih Edilir?
Vitra Porselen Karolar, aşınmaya, çizilmeye, darbeye dayanıklı yapıları nedeniyle, yoğun trafik alanlarında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Su emme oranları oldukça düşük olduğunda dona ve her türlü iklim şartlarına dayanıklı olan Vitra Porselen Karolar’ın bakımları kolay ve ekonomik. Özellikle dış cephe kaplamalarda sırlı porselenlere uygulanabilen VitraClean teknolojisi ile Vitra Porselen Karolar’ın üzerindeki kir ve sular bu özel yüzey sayesinde akıp gidiyor ve böylece Vitra Porselenler kendi kendilerini temizle özelliğine sahip oluyor. Her türlü ihtiyaca cevap verebilecek ebatta ve renkte üretilen ve ayrıca asit ve alkali maddelerine karşı da dayanıklı olan ürünler oldukça kolay döşenebiliyor. Çizilmeyen ve leke tutmayan yapıları, Vitra Porselen Karolar’ın, ilk günkü görünümlerini uzun süre muhafaza etmelerini sağlar.

Hiç yorum yok: