14 Haziran 2008 Cumartesi

VitrA Rezidans porselen karolar

VitrA Rezidans porselen karolar
VitrA Rezidans Porselen Karolar, yüzey görünümlerine göre Doğal Taş, Cotto, Mermer ve Porselen ailesine yeni katılan Ahşap yüzey olmak üzere 4 farklı alternatif ile üretiliyor. VitrA Rezidans Porselenler, tamamlayıcı parçaları ile birlikte tasarımcıların istedikleri konsepti, mekanlara rahatlıkla uygulayabilmelerine imkan veriyor. VitrA Karo büyük beğeni toplayan rezidans porselen ailesine ilave ettiği yeni ürünleri ile birlikte klasik, modern, rustik.. Wenge, meşe, akçaağaç, ve kiraz renk alternatifleri bulunan, uygulandığı mekanlara ahşabın yumuşaklığını, sıcaklığını ve uyumunu taşıyan 15x60 cm ebatlarındaki Hardwood serisi, 70'li ve 80'li yılların modası olan formika görünümü; beyaz, krem, antrasit, moka, bej ve gri renklerinin zarafeti ile 45x45 ve 60x60 cm ebatlarındaki Elegant serisi ve metalic tonların modernliği ile kırmızı camın coşkusunu yansıtan, oluşturduğu kontrast ile benzersiz tasarımlara olanak sağlayan 30x60cm ve 60x60 cm ebatlarındaki Loft serileri, VitrA Karo'nun 2006 yenilikleri arasında bulunuyor.

2,5 x 2,5 cm'den 60 x 60 cm'ye kadar çok sayıda ebat seçeneği bulunan VitrA Rezidans Porselen Karolar, konut içi yer ve duvar kaplamalarında, dış mekanlarda özellikle balkon, teras ve bahçelerin yanı sıra umumi ve kolektif alanlarda bi
rbirinden hoş tasarımlara imkan sağlıyor. Rezidans Porselen Karolar, döşeme ve bakım kolaylığının ve hijyenik yapılarının sağladığı avantajların yanı sıra dayanıklı oluşlarıyla da yıllara meydan okuyan özgün tasarımlara zemin oluşturuyor.

Hiç yorum yok: