11 Haziran 2008 Çarşamba

Zeminlere profesyonel çözümler

Zeminlere profesyonel çözümler
Kalekim kalitesi ve güvencesiyle sunulan anahtar teslimi endüstriyel zemin uygulamaları ile ülkemiz sağlam, uzun ömürlü, verimli üretim ve hizmet tesisleri kazanıyor. Kalekim bu uygulamalarda çözüm olarak AntiAsit Porselen Karo, Rezklad ve Riposeal Epoksi yapıştırıcı ve derz dolgu ürünlerini öneriyor.

Kalekim AntiAsit Porselen Karo, kafeterya, ticari mutfaklar mezbahalar ve et entegre tesisleri gibi günlük yaşantımızda yer alan mekanlarda, kir ve bakteri tutmama özelliği sayesinde kolay temizleniyor, mikrop üretmiyor ve hijyen sağlıyor. Yoğun yaya ve yük trafiği de olan bu mekanlarda, çok yüksek bir dayanıma sahip olan AntiAsit Porselen Karo, a
yrıca estetik olmasıyla da dikkat çekiyor.

Çeşitli kimyasalların yoğun olarak kullanıldığı ve hijyenin de çok önemli olduğu; gıda-içecek üretim tesisleri, kimya tesisleri, tekstil tesisleri, hastaneler, laboratuarlar gibi mekanlarda ise Anti
Asit Porselen Karo yüksek kimyasal dayanım gösteriyor. Ayrıca; AntiAsit Porselen Karo mat yüzeyli yapısı sayesinde kaymıyor, sert bir malzeme olduğundan aşınma ve darbe dayanımı yüksek ve çizilmiyor.

AntiAsit Porselen Karo ile birlikte kullanılan Rezklad ve Riposeal markalı kimyasallara dayanımı yüksek ve hijyenik epoksi yapıştırıcı ve derz dolgu ürünleri ve süpürgelik gibi yardımcı ürünler de, kaplama sisteminin tamamlayıcı elemanları.

Ayrıntılı bilgi için; www.kalekim.com.tr

Hiç yorum yok: