14 Haziran 2008 Cumartesi

3M™ Safety-Walk™ konfor paspasları

3M™ Safety-Walk™ konfor paspasları
Birçok iş yerinde sürekli ayakta çalışmanın getirdiği yorgunluk ve verim kaybı önemli bir ergonomi sorunudur. Her yıl binlerce çalışan, çalışma ortamından kaynaklanan sorunlar nedeniyle sağlık kuruluşlarına başvurmaktadır.

Kas sikayetlerinin tespit edildiği binlerce başvurunun incelenmesi sonucu şikayetlerin ana sebebinin uygunsuz yüzeyler üzerinde çalışan personelin bacak ve sırt ağrıları ile başladığı tespit edilmiştir. Bunun gibi birçok risk unsurunun basit konforlu ve yüksek performanslı yorgunluk önleyici malzemelerle kısa zamanda veriml
ilik ve performans artışlarıyla ortadan kaldırıldığı tespit eddilmiştir.

Yorgunluk önleyici paspas sistemleri uzun sure ayakta çalışmak zorunda kalan personelin maruz kaldıkları yere basan ayak basınçlarını düşürmek ve dolayısıyla oluşan rahatsızlıkları en aza indirmek amacıyla geliştirilmiştir.

3M™ Safety-Walk™ Yorgunluk Önleyici Paspas 5100
Açıklama: Altı açık , esnek,dayanıklı vinil malzemeden üretilmiş güvenli zemin ve komfor sağlayan paspas.Z yapısı sayesinde hem kaymayı engeller hem de çalışanların rahat etmesini sağlar. Altı açık yapı sıvı ve küçük parçaların paspasın altına geçmesini sağlayarak daha kuru ve güvenli yüzey sağlar. Bu vinil yapı yağ ve kimyasal maddelere dayanıklılığı sayesinde çeşitli sanayi kollarında kullanılabilir. Uygulamalar: Özellikle yemek sanayi alanlarında yada endüstriyel üretim alanlarında mükemmel kaymazlık ve konfor sağlamaktadır.

Uygulamalar: Özellikle yemek sanayi alanlarında yada endüstriyel üretim alanlarında mükemmel kaymazlık ve konfor sağlamaktadır.

Faydaları: Tırtıklı yüzey mükemmel kaydırmazlık sağlar. Yağa ve deterjana dayanıklı vinil paspas mükemmel dayanıklıdır. Açık Z doku sıvı akışını sağlar.

3M™ Safety-Walk™ Yorgunluk Önleyici Paspas 5250-5250E
Açıklama: Birbirinin devamı olan vinil buklelerden oluşan mükemmel rahatlama sağlayan bu paspas ayak altında oluşan basıncı azaltarak bacak ve sırt ağrılarını azaltmaktadır. Aynı zamanda kenarlı modeliyle (5250E) zeminle paspas arası kot farkı ortadan kaldırılarak tekerlek trafiğine olanak sağlar.

Uygulama Alanları: Kuru veya ıslak tüm üretim alanlarında kullanılabilir. Üretim bantları üretim alanları,yağlı üretim alanları.

Faydaları: Devamlı birbirini takip eden vinil dizayn mükemmel ve uzun ömürlü rahatlama etkisi yaratır.Yağlı veya kuru yüzeylerde bacak ve sırt ağrılarını azaltır. Altı açık yapı sıvı akışını kolaylaştırır. Özel vinil yapı sayesinde yağa ve temizlik kimyasallarına dayanıklıdır.

3M™ Safety-Walk™ Yorgunluk Önleyici Paspas 5270-5270E
Açıklama: Birbirinin devamı olan vinil buklelerden oluşan mükemmel rahatlama sağlayan bu paspas ayak altında oluşan basıncı azaltarak bacak ve sırt ağrılarını azaltmaktadır. Aynı zamanda kenarlı modeliyle (5270E) zeminle paspas arası kot farkı ortadan kaldırılarak tekerlek trafiğine olanak sağlar. Üstü kapalı yüzey paspasın üzerinin kolaylıkla temizlenmesine olanak sağlar.

Uygulama Alanları: Kuru veya ıslak tüm üretim alanlarında kullanılabilir. Üretim bantları üretim alanları,yağlı üretim alanları.

Faydaları: Kapalı yüzeyi sayesinde kuru alanlarda kullanılabilir. Devamlı birbirini takip eden vinil dizayn mükemmel ve uzun ömürlü rahatlama etkisi yaratır. Özel vinil yapı sayesinde yağa ve temizlik kimyasallarına dayanıklıdır.

Hiç yorum yok: