14 Haziran 2008 Cumartesi

Homework Pools havuz kaplama ürünleri

Homework Pools havuz kaplama ürünleri
Bundan 17 yıl önce Hitit Seramik adıyla kurulan firma, 2006 yılından itibaren Homework Pools markası ile üretimine başladığı havuz kaplama ürünleri, uzman kadrosu ve geniş üretim hattı ile havuz kaplama ürünleri konusunda her türlü ihtiyaca cevap vermeye çalışıyor. Ürün çeşitliliği, her detayın çözümü, Homework Pools havuzlarına ayrıcalık, konfor ve estetik katıyor.

Homeworks Pool ürünleri, dünyanın dört bir yanında en küçük havuzdan olimpik havuzlara ve özel amaçlı termal havuzlara kadar pek çok havuz uygulamasına detaylı çözümler sunuyor, havuz konusunda yapım öncesinde, yapım aşamasında ve sonrasında her türlü teknik desteği, proje ve danışmanlık hizmetlerini de dünyanın her ülkesine veriyor.

Homework Pools ürün gamını tamamlayan Vitrose ve Crystal Mosaic serileri, havuzlara büyük bir tasarım zenginliği sunuyor ve firma tasarımcıları tarafından hazırlanan öneriler kullanıcılar için kendilerine özel çözümler yaratıyor. Hitit Seramik A.Ş. bünyesinde bulunan Universal Yapı Kimyasalları tarafından üretilen özel havuz yapıştırıcı ve derz dolguları insan sağlıgına ve hijyene uygun, güvenle kullanılabilecek tamamlayıcı malzemeler.

Homeworks Free Style olarak başlayan Havuz Üretimi Olimpik seri ile devam edecek. Zengin Homeworks Cam Mozaik Serisi ile kişi ve ailelere yönelik Jakuzi tipi ve villa hav
uzlarında tasarım, teknik ve hijyen yönleriyle sektörde ilk sırada yer almak, tüketicilere istediklerini en iyi şekilde sunmak, firmanın ana hedefi.

Başta Almanya olmak üzre İngiltere, Fransa ve Çin’de kendine ait Showroomları olan Hitit Seramik, Homework Pools konseptini yurtdışında daha da yaygınlaştırmayı, uzman tasarımcı, üretici ve s
atış ekibiyle estetik ve hijyenik çözümler üreten dünyada uzman bir işletme olmayı planlıyor.

Hiç yorum yok: