11 Haziran 2008 Çarşamba

Duratek'ten zemin kaplamaları

Duratek'ten zemin kaplamaları
"Duratek tamamen kendi birikimi ve know-how'ıyla temel bohçalamadan çatı su izolasyon membranlarına varana dek bir inşaatın her adımında kullanılan geniş bir ürün yelpazesine sahip üretimi ve pazarlaması ile çalışmalarını yürütüyor."
Duratek, boya ve inşaat, yapıştırıcı, plastik, otomotiv, elektrik, elektronik sektörlerindeki 20 yılı aşkın deneyimi ile Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteriyor. Tuzla'da şubesi, Adana, Antalya, İzmir'de bölge müdürlükleri, Dubai'de temsilciliği bulunan Duratek, 90 çalışanı ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor.

Duratek tamamen kendi birikimi ve know-how'ıyla temel bohçalamadan çatı su izolasyon membranlarına varana dek bir inşaatın her adımında kullanılan geniş bir ürün yelpazesine sahip üretimi ve pazarlaması ile çalışmalarını yürütüyor.

Duratek ürünleri temel bohçalama membranları (püskürtme/sürme esaslı, dikişsiz duvardan duvara), ankraj macunları, beton yapıştırıcısı, beton onarım harcı, beton enjeksiyon reçineleri, elyaf laminasyon sistemleri, çatı membranları (püskürtme/sürme esaslı dikişsiz duvardan duvara), elastik derz dolgu macunları, küflü yüzeyler tedavi ve boya sistemleri, çelik konstrüksiyonlar için solventli epoksi ve poliüretan b
oyalar, havuz, zemin, otopark, ve benzeri uygulamalar için solventsiz epoksi ve poliüretan boyalar, pası alınamayan ve/veya hafif nemli yüzeylere mükemmel yapışan yüzey toleranslı epoksi boyalar, yanma gecikmeli boya ve kaplamalar, yatlar için emprenye astarı, yapıştırıcılar, su altı ve su üstü son kat boyalarını içeren komple bir ürün paketi, endüstriyel zemin kaplamaları, iletken (antistatik) zemin kaplamaları, büro, satış mağazaları, galeri, stüdyolar gibi mekanlara prestij zemin kaplamaları, elektrik izolasyon sistemleri, trafo izolatör imali için epoksi veya poliüretan esaslı döküm malzemeleri şeklinde sıralanabilir. Bunların içinde endüstriyel zemin kaplamaları, depo zemin kaplamaları, büro, mağaza ve stüdyo zemin kaplamaları geniş bir yer tutuyor.

Toplam 300 m2'lik iki laboratuvarı ve geniş Ar-Ge olanaklarına sahip olan Duratek, bu sayede bir yandan kendi yeni tasarımlarını ve ürünlerini geliştirirken, müşterilerinin ihtiya
çlarına uygun yeni ürün ve prosesler de geliştiriyor, onların çözüm ortağı oluyor. Bunların sonucu olarak, darda kalan bir ustanın, bir mühendisin veya iş sahibinin aklına gelecek en güvenilir ve tereddütsüz başvuru noktası oluyor.

Duratek'in, ARGE giderleri cironun % 1.5'nu teşkil ediyor. ISO 9001- 2000 versiyonu TÜV
Kalite Belgesi'ne sahip olan Duratek, ISO 14000 çalışmalarına da devam ediyor. Gebze Organize Sanayi Bölgesi'ndeki diğer firmalar gibi Duratek de çevreye büyük önem veriyor ve çevre bilincinin kalite anlayışının ayrılmaz bir parçası olduğuna inanıyor.

Hiç yorum yok: