11 Haziran 2008 Çarşamba

Otellerde Çimstone şıklığı

Otellerde Çimstone şıklığı
"Türkiye'nin ilk ve tek kuvars esaslı kompoze taşı Çimstone, yapısının % 95'ini oluşturan kuvarsın sağlamlığını ve ışıltısını yüzeylere yansıtarak sunduğu çağdaş çözümlerle otellerin de vazgeçilmez kaplama malzemelerinden biri haline gelmiştir."
Yaya trafiği yüksek mekanların şık ve sağlam malzemesi Çimstone hedef kitlesine göre farklı mekan yaratmayı amaçlayan, projeleri farklı temalar üzerine geliştirilen, butik otelden tatil köyüne farklı ölçeklerdeki turizm tesislerinin ortak tercihidir.

Türkiye'nin ilk ve tek kuvars esaslı kompoze taşı Çimstone, yapısının %95'ini oluşturan kuvarsın sağlamlığını ve ışıltısını yüzeylere yansıtarak sunduğu çağdaş çözümlerle otellerin de vazgeçilmez kaplama malzemelerinden biri haline gelmiştir.

Sınırsız renk ve doku alternatifi ile gerek ülkemizde gerekse yurtdışında bir çok otelin zemin, cephe, banko ve tezgah uygulamalarında kullanılan Çimstone ürünleri, işletmenin kurumsal kimliğini ya
nsıtan şık tasarımlara olanak sağlarken, özellikle yoğun yaya trafiğinin yaşandığı alanlarda gösterdiği dayanımla da tercih sebebi oluyor.

Rahat ve şık ortamlarda kaliteli konaklama imkanı sağlamayı hedefleyen şehir otellerinden, farklı atmosferde masalsı bir dünya yaratmayı amaçlayan konsept otellere kadar farklı beklentilere farklı çözümler sunan mekan tasarımları, Çimstone'un zengin ürün çeşidi ve projeye özel üretimleri ile gerçeğe dönüşüyor. Bodrum'da Kervansaray ve The Marmara Otelleri,
Antalya'da Kemer Grand Haber, Phaselis Princess Tekirova ve Cornelia Resort Otelleri, Foça ve Kuşadası Club Med'ler bu projelerden yalnızca bazıları. Yakın zamanda bu tesislere zemin, merdiven, tezgah ve dekoratif figürlerdeki Çimstone uygulamaları ile birbirinden seçkin Antalya Royal Wings, Lara Concorde ve Diamond of Bodrum Otelleri de katıldı.

Estetik mekanlar yaratmasının yanı sıra LGA raporu ile belgelenen hijyenik yapısı ile Çimstone, hijyenin önem kazandığı oteller için mükemmel bir ürün. Ürünlerimiz her gün yüzlerce kişiyi ağırlayan hol ve koridor zeminlerinde, sürekli göz önündeki res
epsiyon ve bar tezgahlarında, sağlık koşullarının önem kazandığı ıslak mekanlarda aşınma dayanımı, şık ve estetik görünümü, hijyenik ve leke tutmayan yapısı ile beğeniyle uygulanıyor. Zeminde olduğu kadar bar tezgahları ve banyo bankoları gibi ıslak yüzeylerde de tercih edilen Çimstone, sıvı emmeyen, kılcal çatlak bulunmayan yapısı ile mikro organizmaların üremesine imkan vermiyor, hijyen sağlıyor. Leke tutmayan ürünler kolay temizlenirken, genel temizlik giderlerinde de tasarruf sağlıyor. Asit ve bazlara gösterdiği yüksek dayanımı sayesinde, sık temizlik gerektiren, yoğun kimyasalların kullanıldığı mutfak ve banyolarda yıllarca ilk günkü görünümünü koruyor.

1998 yılından beri yurtdışında yirmiyi aşkın ülkeye ihracatı gerçekleştirilen Çimstone'u hastaneden alışveriş merkezine, okuldan met
roya sayısız dev projenin yanı sıra dünyaca ünlü otellerde de görmek de mümkün. Las Vegas MGM Grand Hotel, New York Turning Stone Casino & Hotel, Orlando Hard Rock Hotel ve W Oteller Zinciri bunlardan yalnızca bazılarıdır.

Hiç yorum yok: