14 Haziran 2008 Cumartesi

Çimstone, Sofia Mall için özel taş

Çimstone, Sofia Mall için özel taş
Bulgaristan'ın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Sofia Mall'un zemin kaplamalarında Çimstone ürünleri tercih edildi. Tüm mekanda toplam 10 bin metrekare Çimstone kuvars esaslı kompoze taş uygulaması yapıldı Bulgaristan için bir ilk olan ve başkent Sofya'yı Avrupa'nın hareketli ticaret merkezleri arasına sokmak gibi önemli bir misyon yüklenen Sofia Mall 70 bin metrekarelik bir alan üzerine kuruldu. Kompleksin 35 bin metrekaresini oluşturan alışveriş ve eğlence bölümlerinin tüm zemin, merdiven ve iç cephe uygulamalarında toplam 10 bin metrekare Çimstone ürünü kullanıldı. Sofia Mall'un tüm zeminleri siyah, beyaz ve sütlü kahve tonlarında Çimstone kuvars esaslı kompoze taşla döşendi.

Zeminde yoğun olarak kullanılan iri granüllü beyaz Çimstone ile çapraz bordür uygulamalarıyla mekana hareket katan açık sütlü kahve Çimstone taşları proje için özel olarak üretildi.Nevers ve Lodi adı verilen taşlar bu projeye özel hazırlandı. Çimstone projenin cirosunu 500 bin dolar olarak açıkladı. Sofia Mall'un zemin ve basamaklarında kullanılan Çimstone, şık ve özgün Amerika'dan Avusturalya'ya kadar ihracat yaptığı 24 farklı ülkede pek çok uluslararası dev projede imzası bulunan Çimstone, yıllık 600 bin metrekare üretim hacminin yüzde 70'ini ihraç ediyor. Daha önce Yunanistan'ın en büyük alışveriş mağazası Attica'nın 15 bin metrekarelik zemin, merdiven ve iç cephe uygulamaları ile Moskova'da açılan Michurinsky Alışveriş Merkezi'nin 11 bin metrekarelik zemin ve merdiven uygulamalarında yer alan Çimstone'un taşları yurtiçinde de Etiler ve Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki Teknosa mağ
azaları, The Body Shop ve Claries mağazaları, Cevahir Alışveriş Merkezi'ndeki Debenhams Mağazası, TEB banka şubeleri gibi birçok projede tercih edildi.

Hiç yorum yok: