17 Haziran 2008 Salı

İVİ'den sağlıklı zeminler...

İVİ'den sağlıklı zeminler...
Türkiye’nin ilk ve tek çocuk & genç halı markası İVİ, İngiltere’de uluslararası kredibilitesi olan laboratuvarlarda yapılan testler sonucunda; mekanik ve fiziki dayanıklılık, yanmazlık ve toksik madde içeriğinin uygunluğu konularında Avrupa Çocuk Standartlarına uygunluk belgesi almaya hak kazandı.

Uzmanlar, son yıllarda gittikçe artan kanser vakalarına dikkat çekerek, kullanılan ürünlerde, zehirli metaller içeriğinin önemine değiniyorlar. Solunum, deri ve ağız yolu ile girildiğinde canlının normal fizyolojik ve biyokimyasal mekanizmalarını bozan bu kimyasal maddeler bir çok kanser türünün oluşumunda da etkili rol oynuyor.

İngiltere’de bulunan arası kredibiliteye sahip İntertek laboratuarlarında İVİ ürünlerine yapılan testler sonucunda, toksik madde içeriğinin uygunluğu konularında Avrupa Çocuk Standartlarına uygunluk belgesi almaya hak kazandı.

Ayrıca aynı merkezde, ul
uslararası oyuncak standarti olarak EN-71-1, EN 71-2, EN 71-3 testleri de uygulanarak mekanik ve fiziki dayanıklılık ve yanmazlık konularında yapılan testler de başarı ile tamamlandı. IVI'nin yasal testler ve teknik onaylarla ilgili danismanlik hizmetlerini Ingiltere merkezli Ipek Trading Ltd ustlendi.

Üretiminde zehirli metal içermeyen boyalar kullanılan, alev almayan, yoğun kullanıma dayanıklı, statik elektriklenme yapmayan, antialerjik ve orijinal tasarımlı İVİ ürünleri, profesyonel çözümleri ile alanında uzmanlığını bir kez daha ispatlıyor.

Uluslar arası tarzı, yeni neslin ruh ve beden sağlığına verdiği önemle bilinçli ailelerin gönlünü fetheden eşsiz İVİ ürünleri, Türkiye’nin her yerine ücretsiz adrese teslim hizmeti ile www.ivimarket.c
om adresli online alışveriş mağazasından temin edilebiliyor.

Hiç yorum yok: