20 Haziran 2008 Cuma

Kendi küçük işlevi büyük

Kendi küçük işlevi büyük
Aydınlatma armatürleri sektöründe, 10 yıldır 1000'den fazla ürün çeşiti ile hizmet sunan Studio Bestar Ligting, mağaza aydınlatmasında Halopar serisindeki yeni ürün grubuyla müsterilerine uygun çözümler sunmaya devam ediyor.
Halopar Serisi’ne eklenen yeni ürün grubu SDL - MC ve SDL – DH serilerinden oluşuyor. SDL - MC ve SDL - DH serileri birli, ikili ,üçlü ve dörtlü kombinasyonlardan meydana geliyor.

SDL – MC ve SDL - DH serisinde bulunan bu modeller dört farklı ampül türüyle (CDMR ,CDMT 111 , QR111 VE CDMT ) birlikte kullanılabiliyor. İstenildiğinde QR 111 Halojen ampüllerle ışığın sihirli yanı ortaya çıkarılarak, aydınlatılacak ürünlere hoş ve sıcak bir görüntü kazandırılabileceği gibi CDMT Ampül kullanılarak da teşhir edilen ürünün gerçek rengi ortaya çıkarılabiliyor.

SDL-MC ve SDL -DH serisi modellerde dört farklı ampül türünün kullanılabilmesi SDL - MC ve SDL - DH serisinde bulunan modelleri daha kullanışlı hale getiriyor.

Bu ürün grubu kullanıcıya aydınlatma yapılacak mekanlarda flexible ışık kaynağı yaratıyor. Bütün mağaza ve iş ortamlarında basarıyla kullanılabilecek SDL - MC ve SDL - DH serisi yeni bir akım olan siyah zemin üzerine uygulanabiliyor. Bestar ve Bestyle ürün grubuna eklenen SDL - MC serisi Alüminyum enjeksiyon yanaklı ve DKP saç gövdeden oluşuyor. Bestar ve Bestyle ürün grubuna eklenen SDL - DH serisi ise sadece DKP saç gövdeli olup yanaksızdır.

İşlev, teknik ve estetik bileşkesini yansıtan Studio Bestar Lighting ürünleri, aydınlatma ihtiyacı olan her birey ile köprü kurarak çözümler sunuyor. Bestar ve Bestyle, gerek yurt içinde gerek yurt dışında katıldığı fuarlarda, zengin ürün çeşitleriyle yer aldı.

Halopar serisi’ndeki yeni ürün grubunun avantajları
  • Çerçevesiz olarak geliştirilen yeni ürün grubu, kullanıcılarına asma tavanlarda oluşturulan siyah tüneller içerisinde kullanabilme olanağı sağlıyor.
  • QR 111 halojen ve hitde metal halide ampullerin kullanıldığı armatürler aynı zamanda asma tavan olmayan tavanlar içinde gergi telleriyle asılmak suretiyle de kullanılabiliyor.
  • Ampullerin gövdeye montajını sağlayan aparatların rotatif yapısı ise mekanların içine uygun olan ışık açısını yakalamanızı sağlıyor.
  • Hiç yorum yok: