20 Haziran 2008 Cuma

Yeni aydınlatma çağı

Yeni aydınlatma çağı
Lamp 83’ün yeni spot serisi Unispot 111, mekan estetiğini bütünleyen şık tasarımı ve trafolu ray adaptörü kullanılması sayesinde küçülen boyutları ile vurgu aydınlatmasında yepyeni bir dönem.
Lamp 83, uzun yıllardır Türkiye distribütörlüğünü yaptığı Global Trac firmasının trafolu ray adaptörünü kullanarak spotların boyutlarını küçültüyor. Geçmişte raya takılan halojen lambalı spotlarda transformatör kullanma zorunluluğu nedeniyle oluşan büyük boyutlar artık gözümüzü rahatsız etmeyecek. Global Trac firması ray adaptörü ile transformatörü birleştirerek ürettiği bu yenilikçi malzeme ile yapılan spotlar her zaman olduğu gibi ilk olarak Lamp 83 tarafından üretiliyor.

Adaptör kullanım avantajları
  • Daha küçük boyutlar, daha estetik ürün görünümü,
  • Bakım kolaylığı,
  • Trafonun lambanın bulunduğu hacimden ayrılması nedeniyle soğuk bir ortamda çalıştırılması ve daha uzun aygıt ömrü,
  • Elektronik trafonun sağlamış olduğu daha uzun lamba ömrü ve enerji tasarrufu.


  • Unispot 111 serisi aygıtlarda 100 Watt gücünde lamba kullanılabiliyor, bu da vurgulamak istediğiniz objeler ve konularda istediğiniz aydınlık seviyesinin kolaylıkla yakalanmasına imkan veriyor. Böylece ürün, mekan estetiğini bütünleyen, dekoratif, etkin vurgu aydınlatması sağlayan bir aydınlatma konseptini mümkün kılıyor.

    Boyutlarının küçüklüğü sayesinde çok daha estetik görüntü sağlayan ürünün diğer avantajları ve üstünlükleri arasında; alüminyum ekstrüzyon gövde, düzgün ışık dağılımı sağlayan özel açılı reflektör yüzeyi, elektronik transformatörlü ray adaptörü, 350º dik 180º yatay eksende hareket edebilme özelliği, 4º / 8º / 24º / 45º ışık açılı lamba seçenekleri sayılabilir.

    Yukarıda bahsedilen avantajları görmek ve yaşamak için “Lamp 83 Showroom” u (Kağıthane) ziyaret edilebilir ya da elektrik mühendisi uzman müşteri temsilcilerine ulaşabilir, aydınlatma ile ilgili proje hizmetlerinden, teknik destekten yararlanılabilir; ürünler ve sunulan diğer yeniliklerle ilgili Lamp 83’ün uzman müşteri temsilci kadrosundan daha fazla bilgi edinebilinir.

    Hiç yorum yok: