14 Haziran 2008 Cumartesi

Nanoteknoloji cam ve seramik kaplama

Nanoteknoloji cam ve seramik kaplama
"Percenta Nano Cam ve Seramik kaplama" kimyasal Nano teknolojisi esas alınarak üretilmiş bir kaplama malzemesidir. Sulu ve yağlı çözeltilerin mükemmel bir şekilde boncuklaşmasını sağlayarak seramik ve cam mutfak malzemelerindeki kireç ve kir kalıntılarının kolaylıkla temizlenmesini sağlar.

"Percenta Nano Cam ve Seramik kaplama" kaplama malzemesi ile banyo küvetleri, duşlar, bideler ve tuvaletler gözle görülmeyecek şekilde kir ve bakterilerden korunurlar. Duş kabinlerindeki camlar bile temiz kalır ve hijyenik açıdan azami yarar sağlanır. Temizlik için sarf edilecek süre ve masrafta azalma olur.

Ayrıca temizlik malzemesinin kullanılmasına gerek kalmaz. "Percenta Nano Cam ve Seramik kaplama" ürünü, bununla işleme tabi tutulan yüzeylerin kir parçacıkları ile temasını en düşük düzeye indirecek şekilde imal e
dilmiştir. Su ve yağları itme özelliğinden dolayı çevreden gelen yağlı maddeler gibi kirler, kireç ve yosunlar yüzeye yapışamazlar. İşleme tabi tutulan yüzeydeki kurumuş kirler bile kolaylıkla uzaklaştırılabilir.

Avantajları
  • Temizlik aralıkları azalır
  • Kireç teşekkülü en aza iner
  • UV ışınlarına karşı dayanıklıdır
  • Silikon, balmumu ve yağ içermez
  • Su ile yağları kolaylıkla boncuklaştırır
  • Bakteri, küf ve yosun oluşmasını önler
  • Kirler gözeneklerin derinliklerine kadar nüfuz edemezler
  • Kir ve kirecin uzaklaştırılmasını %90 oranında koloylaştırır
  • Temizlik maddesi kullanımından %90 oranında tasarruf edilir


  • Kullanım Alanları
    Huzur evleri, oteller, hastaneler, ameliyathaneler ve gıda maddelerinin depolandığı, işlendiği ve hazırlandığı yerler için idealdir.

    El ve çamaşır yıkama küvetleri (Emaye olanlar dâhil)
    Küvet temizliği yapanlar küvetlerde oluşan kireç ve diş macunu lekelerini bilirler. Bunları temizlemek oldukça zor bir iştir ve çoğu zaman kimyasal temizleyiciler kullanılması gerekir.

    "Percenta Nano Cam ve Seramik" kaplama maddesi ile bu iş oldukça kolaylaşır. Yağ, kireç birikintileri ile diş macunu kalıntıları ve k
    irler su ve nemli bir bezle temizlenebilir. Temizlik için kimyasal madde kullanımından %90 oranında tasarruf edilebilir.

    Tuvalet ve bideler
    Tuvalet ve bidelerde sık sık aşırı kirlenmeler göze çarpar. Bunlar idrar taşları ve kireç kalıntılarıdır. Bunların temizlenmesiz hem zordur, hem de itici bir görünüme sahiptirler. Nano Cam ve Seramik kaplama ürünü tatbik edildiğinde bu tür kirliliklerin oluşması önlenebilir. İdrar taşı ile kireç kalıntıları yüzeyde yapışacak yer bulamazlar ve su veya bir bezle kolaylıkla temizlenebilirler. Kimyasal maddelerin kullanılması asgari düzeye iner.

    Duvar fayansları
    Duvar fayanslarının sık, sık temizlenmeleri gerekmez, ancak nemli ortamda bunların yüzeyinde de lekeler oluşur. Bunların temizlenmesi oldukça zordur. Dişleri fırçalarken veya bir şeyleri yıkarken fayanslara su sıçrayabilir. Bunlar da leke oluştururlar. Ancak kaplama yapıldıktan sonra bunların su ile temizlenmeleri mümkün olacaktır.

    Evin içindeki tüm cam yüzeyler
    Evin içinde bulunan hemen, hemen tüm cam yüzeylere Percenta Nano Cam ve Seramik kaplama tatbik edilebilir. Bu yüzeyler ayna yüzeyleri, dâhili pencere camları, cam duş kabinleri, cam raflar ve cam vitrinler olabilir. Maddenin tatbik edilmiş olduğu yüzeylerde temizlik maddesi açısından büyük tasarruf sağlanacaktır.

    Nikotin, katı yağlar, kir ve sıvı yağlar bu yüzeylerde yapışacak yer bulamazlar, nemli bez ve su ile kolaylıkla temizlenebilirler. Temizlik zamanından ve temizlik maddelerinden büyük oranda tasarruf avantajlarından yalnızca ikisidir.

    Duş tekneleri ve banyo tekneleri
    Duş tekneleri ile banyo teknelerinde zamanla birçok kireç lekeleri ve duş bakiyeleri oluşur. Percenta Nano Cam ve Seramik ile yapılacak bir kaplama ile tekne daha parlak olur, özelliklerinden bir şey kaybetmez, temizlik zamanında ve temizlik maddelerinde tasarruf sağlanır.

    Hiç yorum yok: