14 Haziran 2008 Cumartesi

Seramikte gelişen trendler...

Seramikte gelişen trendler...
Gelişen trendlerin yansımalarını Özbekoğlu Ltd. Şti.'nin distribütörlüğünü yürüttüğü seramik ürünlerde görmek mümkün. Her yıl İtalya'nın Bologna kentinde düzenlenen Cersai Seramik Fuarı'nda, Gambarelli Siena Selene Grubu firmalarının yeni sezon seramikleri sergilenmektedir.

Dünyanın en büyük seramik fuarı olan Cersai Fuarı tüm dünyadan katılımcılar ve ziyaretçiler ile oldukça dolu geçmiştir. Gambarelli Grubu he
r yıl yeni, farklı, şık ve etkileyici ürünlerini bu fuarda sergileme imkanı bulur. Firmamız, dünyada ilk olan bu ürünlerin yerli piyasada ilgililerine ulaştırabilmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Özellikle metal ve metal alaşımlarının zemin yüzeylerinde kullanılması ile rustik görünümlerin, minimalist yaklaşımlarda da kullanılabileceği olgusu ortaya çıkmıştır. Seramikte görmeye alışık olmadığımız renklerin özellikle yeni kreasyon Avalon Serisi'nde kullanılması, mekanlarda sınırsız dekorasyon alternatifini kullanıcıya sunar.

Avalon Serisi, Gambarelli'nin yarınlar için ürettiği, metal ile ateşin toprak üzerindeki görüntüsüdür. Avalon sadece seramik bir ürün değil kendi başına bir materyaldir. 2x2 - 10x10 - 15x15 - 30x30 - 45x45 cm. standart ebatlara yanında 15x15 - 7.5x15 cm. ebatlarında dekorlara sahiptir. 10 çeşit renk alternatifi ile tüketici beğenisine sunulmuştur. Bununla beraber her renkte süpürgelik, basamak köşe dönüş elemanlarını da temin etmek mümkündür.

Görsel zenginliğin,
teknolojik gelişmelerle desteklendiği tüm ürünlerde görülebilmektedir. Tüm bunlar yaratıcılığı ve sanat yönü ağır basan Gambarelli Grup yöneticilerinin seramik kullanıcılarına bir sunumudur.

Yeni ürünlerde renk ve ebat eşitliliğinin yanısıra sadelik ve yalınlık temaları işlenmiştir. 2x2 cm. ebatlarından 60x60 cm. ölçülerine kadar geniş bir yelpazede seramik üretilebilmektedir. Islak mekan seramiklerinde ise rustik görüntü
lerin yanında beyaz yalınlık göze çarpmaktadır.

Rustik seramikler kendi renginde dekor ve bordürlerle zenginleştirilirken, beyaz ürünlerle göz alıcı renk ve dekorlar kullanılmıştır.

Hiç yorum yok: