20 Haziran 2008 Cuma

Philips’ten Led aydınlatma

Philips’ten Led aydınlatma
Son zamanlarda aydınlatma teknolojisindeki ilerlemeler sayesinde, Led ler -ışık yayan diyotlar- hayatımızın her alanında kullanılmaya başlandı. Philips Led aydınlatma sistemleri de, ışık etkisiyle farklı atmosferler yaratmak isteyenlere yenilikçi ve çağın ötesinde çözümler sunuyor.
Philips Led Aydınlatma Sistemleri yardımıyla, vitrinlerde, otel ve restoranlarda renkli aydınlatma efektleri yaratarak dikkat çekici dinamik ortamlar yaratılabiliyor. Mavi, yeşil, kırmızı, amber ve beyaz renk seçenekleri ile tasarım dunyasına sunulmuş olan, uzun ömürlü, dayanıklı ve kolay uygulanabilir Led Aydınlatma Sistemleri , mimarlara ve aydınlatma tasarımcılarına yaratıcı fikirlerini gerçekleştirme imkanı veriyor.

Philips Led Aydınlatma Sistemleri, neredeyse sonsuz sayıdaki renk seçenekleriyle mimari yapılara olağanüstü bir görünüm kazandırabiliyor. Philips, sıcak beyaz ve soğuk beyaz Led Aydınlatma Sistemlerine ek olarak, hayal edilebilecek her türlü rengi anında yaratmak amacıyla programlanabilecek Kırmızı-Yeşil-Mavi Led sistemleri de sunuyor.

Dış mekan dekoratif aydınlatmasında, örneğin bir parkta beyaz ışığın yanı sıra, mimari tasarımın güzelliğini vurgulayan renkte bir ışık da kullanabilir. Gündüz fonksiyonel amaçla kullanılan binalar Led aydınlatma ile gece seyre değer hale gelebiliyor.

Neden Philips Led Aydınlatması?
Philips basit bir Led’in ötesinde; denenmiş, test edilmiş ve uyumlu olduğu garanti edilen komponentlerin (Led, optik, sürücü ve soğutucu) oluşturduğu bir dizi komple Led Aydınlatma Sistemi sunuyor. Rahatsız edici bir ışığa neden olmadan birden fazla aydınlatma efekti yaratılmasını sağlamak amacıyla bu sistemler dardan genişe doğru uzanan bir dizi ışın açısı ile sağlanıyor. Philips Led Aydınlatma Sistemleri’nde, sıcak beyaz ve soğuk beyaz da dahil olmak üzere her türlü rengi elde etmek mümkün. Bu özellikler, tasarımların arzu edilen şekilde gerçekleşmesine olanak tanıyor. Philips dünyanın önde gelen aydınlatma firması ve yarı iletken tedarikçisi olarak, mekanik, optik, termal ve elektronik özelliklerin tümünü optimize etmiş bulunuyor.

Ayrıntılı bilgi için; Web: www.lighting.philips.com.tr

Hiç yorum yok: