20 Haziran 2008 Cuma

Siteco'dan ofisler için Futurel

Siteco'dan ofisler için Futurel
Eldacon Teknolojisi ışığı özel olarak tasarlanmış mikroprizmatik panelden geçirerek mekana yansıtır. Yüksek kaliteli üretimi gerektiren mikroprizmatik paneller tüm yönlerde kamaşmayı önleyerek geleneksel armatürlerdeki açıya bağlı kamaşma sınırlandırmalarından kaynaklanan, statik yerleşim zorunluluğunu ortadan kaldırıyor, mekan için esnek ve değişken planlamalara olanak tanıyor, şeffaf tasarımı ile mekana farklı bir görsellik ve ergonomik bir aydınlatma sunuyor.

Aydınlatma tasarımında yepyeni olanaklar sunarken, mekan organizasyonunda ve mimari tasarımda da aydınlatmadan kaynaklanan sınırlandırmalara son vererek esnek, dinamik ve özgürlükçü tasarımların yolunu açıyor.

İleri teknoloji ile üretilen Futurel serisi armatürler, gri alüminyum gövdesi ve seçenekleri bulunan dekoratif renkli aksesuarları ve ince düşünülmüş detayları ile modern ve dinamiktir. Son dönemde dinamik çalışma koşulları ofislerin mobilize olmasını gerektiriyor. Design Plus ödüllü Futurel, Özellikle bu tip ofisler, çok fonksiyonlu toplantı seminer ve konferans salonları ile çağrı merkezlerinde istenen hareketli ve esnek çalışma ortamını göz konforundan ödün vermeden sağlar.

İkili ve tekli ayaklı lambader tipi, ikili ve tekli masa lambası, ve aplik tipleri ile ürün grubu tamamlanır.

Futurel serisinin yeni üyesi olan 5MS grubu ise, daha yalın ve net geometrik çizgileri ile farklı mimari ve beğenilere yönelik alternatif oluşturuyor. Eldacon teknolojisinin olanaklarına sahip olan ürün tasarım çizgileri sayesinde mekanla ve genel aydınlatma ile uyumlu bir çözüm getiriyor.

Ayrıntılı bilgi için; Web: www.siteco.com.tr / www.siteco.de

Hiç yorum yok: