21 Haziran 2008 Cumartesi

Space Cannon

Space Cannon
Space Cannon, kendi geliştirdiği patentli dichroic silindirik renk geçiş sistemine sahip tek markadır. Bu sistem sayesinde diğer markalarda renk geçişlerinde yaşanan yavaşlık ve görüntü kesilmesi yaşanmaz. Space Cannon armatürleri DMX haberleşme teknolojisi ile donatıldığından, sahne ve show dünyasında kullanılan çoğu kontrol ekipmanı ile uyumludur.

Grup show istenmediği hallerde, armatürlerin hafızasında yüklü olan standart show da aktif hale getirilmesi mümkündür. Açıkhava kullanımlarına cevap verecek şekilde tasarlanmış armatürler sayesinde, Space Cannon armatürleri en zor şartlarda bile performansından ödün vermemektedir.

Armatürlerin güçlü fotometrik tasarımları sayesinde, 3-80 derece arasında açılarla ışık hüzmesi sunabilmesi ve bu değerlerin direkt olarak DMX kontrol paneli üzerinden değiştirilebilmesi mümkündür. Bu sayede kompleks aydınlatma gereksinimleri veya detaylı sho
wlar, kolayca gerçekleştirilebilmektedir.

Space Cannon ürünleri, bina aydınlatmalarında olduğu gibi showlarda, geniş çaplı kutlamalard
a, farklı konseplerdeki mimari ve artistik aydınlatma projelerinde, askeri ve endüstriyel alanda da kullanılabiliyor.

Cat 150-250W
Space Cannon’ın bu projektörü, iç ve dış mekanlarda, hem geniş, hem de dar açılı profesyonel aydınlatmalarda kullanılan bir üründür. Ufak, fakat çok kullanımlı CAT D.S., profesyonel aydınlatma projelerindeki spesifik kullanımlar için dizayn edilmiştir. Limitsiz renk seçeneği ve ayarlanabilir fotometrik özelliklerinin yanısıra, tüm aydınlatma işlevleri ürünün üzerindeki düğmeler aracılığı ile çok çabuk ve kolay bir şekilde gerçekleşir. Açıkhava kullanımlarına cevap verecek şekilde tasarlandığından, çürüme ya da paslanma gibi dış etkilerin yaratabileceği olumsuz sonuçlar doğurmaz.

Hiç yorum yok: