22 Haziran 2008 Pazar

Yaz akşamlarınız aydınlansın!

Yaz akşamlarınız aydınlansın!
Yaz akşamları bahçe keyfinin tadı bir başka olur. Hepimizin dört gözle beklediği yaz akşamlarında bahçenizi veya terasınızı dekoratif dış mekan aydınlatmaları ile daha keyifli hale getirebilirsiniz
Koleksiyon
Max Kistner'in tasarladığı 'Lux - us' bir aydınlatma objesinin de ötesinde kullanımlar sağlıyor. Lux - us yüklediğiniz anlama göre işlev kazanan bir tasarım. İçine çiçek ekerek bahçede ya da mekan içinde rahatlıkla kullanabileceğiniz aydınlatmada, malzeme olarak polietilen kullanılmış.
Fiyatı: 200 Euro + KDV

İca Home & Garden
Dünyanın önde gelen mobilya ve aksesuar markalarının Türkiye temsilciliğini yürüten İCA Home Garden tarafından Almanya'dan ithal edilen Blomus meşale ve kandilleri ile yaz gecelerinize daha dekoratif bir hava verebilirsiniz. Konik tarzdaki Blomus meşale, paslanmaz çelik gövdesi ve ahşap sapıyla estetik bir görünüme sahip. Çanak formlu Blomus masa üstü kandilleri ise çeliğin şıklığını gözler önüne sererken aynı zamanda uzun yanma süresiyle de dikkat çekiyor. Blomus Meşale 130 YTL'den, Blomus Kandil ise 65 YTL'den tüm İCA mağazalarında ve bayilerinde bulunabiliyor.

Bauhaus
Bauhaus'ta bulabileceğiniz dekoratif mantar, oduncu cüce, alüminyum zincirli sarkıt, yukarı aplik, babaüstü siyah alüminyum dış mekan aydınlatmalarının yanı sıra Stockholm çim aydınlatmaları ve yol aydınlatmalarıyla bahçe keyfini katlayabilirsiniz.
Bahçelere
keyifli bir aydınlık veren dekoratif dış mekan aydınlatmalarına, uygun fiyat ve çeşitleri ile Bauhaus Kozyatağı, Beylikdüzü ve Bayrampaşa'dan ulaşabilirsiniz.

Ikea
Ikea'nın birbirinden renkli dış mekan aydınlatmaları, bahçenizde geçirdiğiniz zamanları daha da keyifli hale getirecek. Özellikle çardakların ve ağaçların üzerine giydirilerek ışıklı bir ortam yaratmak için tasarlanan aydınlatmaların fiyatları 12.95 YTL ile 24.95 YTL arasında değişiyor.

Hiç yorum yok: