22 Haziran 2008 Pazar

Gelecek alternatif enerjide...

Gelecek alternatif enerjide...
Çok yakın bir gelecekte güneş ya da rüzgar enerjisinden yararlanarak ve düşük maliyetlerle kurulabilecek sistemler sayesinde evlerimizi veya kullanım suyumuzu ısıtıp, elektrik elde edebileceğiz.
Canensol bugünlerin yaşanacağı Türkiye'de lider enerji ve aydınlatma elemanları üreticisi olmayı hedeflemektedir. 2004 yılında kurulan Canensol Alternatif Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş., tüm dünyada giderek önem kazanan alternatif enerji kaynaklarının yönetimi konusunda çözümler üretmeyi hedeflemiş ve öncelikle güneş ve rüzgar ile enerji üretim çalışmalarını yoğunlaştırmıştır.

Aydınlatmada en yeni teknoloji: LED
Canensol Enerji, aydınlatma sektörüne yönelik olarak Ar-Ge ve üretimini Türkiye'de gerçekleştirdiği LED'li armatürlerini Türkiye ve Avrupa pazarına sunmaktadır.
Yapı ve mobilya sektörlerinde LED armatürleri ile dekoratif mekanlar ve mobilyaların oluşmasını sağlarken, cadde ve parklarda kullanılmak üzere şehir mobilyaları ve aydınlatma projeleri gerçekleştirmektedir. Canensol bugüne kadar, Türkiye ve yurtdışında pek çok başarılı projeye imzasını atıyor.

Günümüzün aydınlatmadaki en ileri teknolojisi olan LED aydınlatmalı ürünleri ve armatürleri kullanarak gerçekleştirdiği projelerde binalara, mekanlara ruh katıyor.

Hiç yorum yok: