17 Haziran 2008 Salı

Zemin kaplaması yokmuş gibi...

Zemin kaplaması yokmuş gibi...
Çimento esaslı, sofistike zemin ürünlerinin, sistemlerin ve konseptlerin dünya lideri maxit Group, gerek yeni binalarda, gerekse renovasyon projelerinde yaşam alanları ve endüstriyel zeminler için yerden ısıtmalı zeminler ve darbe sesi yalıtımlı zeminler sunuyor. Maxit Group, yarının tasarımlarını arayan mimarlar için designFloors konseptini geliştirdi.

Zeminler, mağaz
aların, otellerin, büroların, restoranların marka ve imaj geliştirme çalışmalarında hayati görev üstleniyor. Maxit Group tarafından geliştirilen designfloor konsepti, markaların kişiliğini oluşturan tasarımları seçmeye, çeşitli yüzeyler arasından tercih yapabilmeye, renklerle oynamaya ve özgün bir zemin yaratmaya imkan veriyor.

Dünyanın her yerindeki mimarlar, danışmanlar ve emlak yatırımcıları, en son trendi hızlı bir şekilde yakalıyorlar. Zemin kaplamasında en son trend olan “zemin kaplaması yokmuş gibi zeminler” maxit Group tarafından geliştirilen designFloor konseptiyle gerçekleşiyor.

Doğal görünümlü beton kaplama
Doğal görünümlü, dokulu veya ipek gibi pürüzsüz, düz veya desenli, renkli veya gri beton görünümlü zeminler, çok uluslu işletmelerin imajlarını ve markalarını kuvvetlendiren iç mekanları tasarlamanın en önemli yöntemi olarak düşünülüyor.

Maxit Group tarafından geliştirilen designFloor konseptinde bütün yüzeyler işlevsel olacak şekilde tasarlandı. maxit Group designfloor, dikkati dağıtmak yerine, iç mekanların ön plana çıkmasını sağlıyor.

Hiç yorum yok: