17 Haziran 2008 Salı

Zeminde renovasyon zamanı

Zeminde renovasyon zamanı
Ahşabı yaşatan parkeye, porselenin çekiciliğine ve halının sıcaklığına bürünerek yenilenen ve gelişen teknolojiyle paralellik gösteren çarpıcı zemin kaplamaları ile evinize yeni bir soluk kazandırın.

Yaşadığınız mekanı sahip olduğu metrekareden daha geniş göstermek ya G3 yeteri kadar ışık almayan odanızı daha aydınlık bir mekana dönüştürmek artık eskisinden daha kolay ve pratik olan çözümlerde gizli.

Her ze
vke uygun renk ve malzeme çeşitliliği ile dekore edilmiş bir antreye adım atmak, nem probleminin artık tarihe karışacağı bir banyoda ıslak ayakla parkenin üzerinde yürüyebilmek veya parlak porselen zeminin yansıtıcılığı ile mutfağınızda daha fazla zaman harcamak artık mümkün.

Ev dekorasyonunu tamamlayıcı nitelikteki görselliğinin yanı sıra sahip olduğu kullanım rahatlığı ve bakım kolaylığı ile akıllarımızda yer alan soru işaretlerine birer çözüm getiren günümüz zemin döşemeleri üzer
inde yaşam, artık eskisinden daha kolay.

Farklı dekorasyon anlayışlarıyla uyum sağlayabilen ve her alanda rahatlıkla kulla
nılan ahşap ve lamınat, antik dokuları dış mekandan içeriye taşıyan mozaik, gelişen çağın parlak yansıması granit, geleneksellığin modernize edilmiş elegan

Hiç yorum yok: