11 Haziran 2008 Çarşamba

Zeminlerinizi Lindner ile yükseltin

Zeminlerinizi Lindner ile yükseltin
Alsim Alarko ile birlikte Rusya Sakhalinde inşaatı devam eden 3500 m2'lik Shell binaları zeminini Lindner ile yükselten Odin, Maltepe Belediyesi BIM odasına da imzasını attı.

"Yükseltilmiş döşeme sistemleri" tüm kabloları, elektrik bağlantılarını, hatta hava kanallarını saklarken, ihtiyaç duyulduğunda tümüne kolay erişimi, mekanın
profesyonel ve temiz bir görüntüye sahip olmasını sağlar. "Yükseltilmiş döşeme", bilgisayar odaları, sistem odaları, elektrik santralleri, ofisler, oteller, mağazalar, showroomlar, sergi salonları, hastaneler ve bankalarda sağladığı avantajlar nedeniyle daha fazla tercih edilmeye başlandı.

Sistem, zaman iç
inde ihtiyaç duyulan tüm hizmetlerin değiştirilmesinde, ilave tesisat veya bakım işlerinde sonsuz kolaylık sağlar.
Herhangi bir plan değişikliği nedeniyle kırılma ve sökülme sonucunda kullanışsız hale gelebilen eski uygulamalar, zaman ve para kaybına neden olurken, kısa sürede kolayca sökülebilen ve istenildiğinde tekrar uygulanabilen "yükseltilmiş döşeme sistemleri", zamandan kazandırırken, büyük ölçüde de ekonomi sağlar.

Tüm altyapı sistemleri galvaniz çelik, alüminyum alt ve üst tabakalı, enkapsüle paneller ya da kalsiyum sülfat paneller şeklinde üretilir. Panellerin üstü ihtiyaca göre PVC, halı ya da lamine parke ile kaplanabilir ve yüksek mekanik dayanım sağlar. Taşıyıcı ayaklar sayesinde 6 cm ile 125 cm arasında değişen yüksekliklerde uygulanabilir. Panellerin standart boyutları ise 600mmx600mm'dir.

Talep edildiği ta
kdirde özel üretim de yapılabilir. Lindner AG, her türlü ağırlığı taşıyabilen yükseltilmiş döşeme sistemlerini, alternatifli panel kaplamaları ile renklendiriyor.

Hiç yorum yok: